1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235, 10445, Αθήνα | 2. Tatoi Club

Το PhysioPro

Home » Το PhysioPro

 

 

Στο PhysioPro, αποδίδουμε μεγάλη σημασία στην αντιμετώπιση του πόνου και τη βελτίωση της στάσης του σώματος. Μέσω του εξατομικευμένου προγράμματος λειτουργικής θεραπευτικής άσκησης και του Clinical Pilates (Mat, Reformer, Tower), προσφέρουμε λύσεις που βασίζονται στους 4 άξονες της κίνησης: Στάση, Λειτουργία, Κίνηση και Ανάρρωση.

Η Στάση αποτελεί το αφετηρία μας, καθώς προσδιορίζουμε τη στάση του σώματος και αξιολογούμε την κινητικότητα μέσω λειτουργικών τεστ. Με βάση αυτήν την αξιολόγηση, δημιουργούμε εξατομικευμένα προγράμματα που αποσκοπούν στη διόρθωση και βελτίωση της στάσης του σώματος.

Η Λειτουργία αναφέρεται στην αποκατάσταση και φυσικοθεραπεία. Χρησιμοποιούμε ειδικές τεχνικές και ασκήσεις για την ανακούφιση από τον πόνο, την αποκατάσταση τραυματισμένων περιοχών και την ενίσχυση της λειτουργικότητας του σώματος.

Η Κίνηση επικεντρώνεται στη θεραπευτική άσκηση και το Clinical Pilates. Αναπτύσσουμε προγράμματα άσκησης που προάγουν την κινητικότητα, τη δύναμη και την ευελιξία του σώματος, βελτιώνοντας έτσι την αντοχή και τη σταθερότητα.

Η Ανάρρωση περιλαμβάνει αθλητικό/θεραπευτικό μασάζ για την ανακούφιση των μυών, την ενίσχυση της αναρρωτικής διαδικασίας και την αποκατάσταση του σώματος μετά από έντονη φυσική δραστηριότητα.

Στο εργαστήριό μας, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένη προσέγγιση για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιτύχουν τους στόχους τους και να βελτιώσουν την υγεία και την ευεξία τους.

Aπευθυνόμαστε σε μια ποικιλία ατόμων με διάφορες ανάγκες και προβλήματα στο σώμα τους. Παρακάτω συμπληρώνονται οι κατηγορίες ατόμων που αναφέρονται στο αρχικό κείμενο:

– Άτομα που μετά από τραυματισμό ή προβλήματα οσφυαλγίας, αυχενικού, τενοντίτιδες ή κατάγματα θέλουν να ενταχθούν σε ασφαλές πρόγραμμα άσκησης και επίβλεψης.
– Εφήβους με Σκολίωση, Κύφωση ή άλλα σύνδρομα της Στάσης του Σώματος.
– Γυναίκες σε εγκυμοσύνη και νέες μαμάδες (αποκατάσταση σε διάσταση κοιλιακών).
– Άτομα οποιασδήποτε ηλικίας που θέλουν να βελτιώσουν τη στάση σώματος τους λόγω της καθιστικής ζωής και να μπούν σε πρόγραμμα άσκησης με ασφάλεια και βελτίωση της λειτουργικότητας της κίνησης, της δύναμης και της ποιότητα ζωής τους.
– Ενήλικες και Ανήλικους αθλητές επαγγελματίες ή ερασιτέχνες που θέλουν υποστήριξη πριν και μετά από αγώνες ή που χρειάζεται να διορθώσουν τα πατέντα κίνησης τους για να βελτιώσουν την απόδοσή τους και να προλάβουν τραυματισμούς.

Στο εργαστήριό μας παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες και εξατομικευμένα προγράμματα για να καλύψουμε τις ανάγκες αυτών των ομάδων ατόμων και να βελτιώσουμε την καθημερινή τους ζωή και ευεξία.

 

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στη στάση του σώματος σας ή άλλες σχετικές ανησυχίες, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε το πρώτο σας ραντεβού και να αρχίσετε το ταξίδι σας για μια υγιή, λειτουργική και ενεργή ζωή.

 

 

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Αντιμετώπισε το πρόβλημα με Ειδικές Τεχνικές Φυσικοθεραπείας και βάλε κίνηση, διόρθωσε την Στάση του Σώματος σου με εξατομικευμένο πρόγραμμα Άσκησης.

Επικοινία

  • info@physiopro.gr
  • +30 216 700 7294
  • 1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235
    104 45, Αθήνα

    2. Tatoi Club
Follow Us
© 2023 Physio Pro. All Rights Reserved. Powered by Stufftheblank

Επικοινωνήστε μαζί μας για όποια απορία ή απαιτούμενη διευρκίνιση σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Ενημερώστε μας για την προτιμόμενη ημερ/νία για το ραντεβού σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με την καλύτερη δυνατή λύση.