1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235, 10445, Αθήνα | 2. Tatoi Club

Φυσικοθεραπεία

Home » FUNCTION » Φυσικοθεραπεία

Φυσικοθεραπεία: Βοήθεια και Ανακούφιση για το Σώμα και το Πνεύμα

Η φυσικοθεραπεία είναι μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική προσέγγιση για τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας μας. Αποτελεί μια επιστημονική θεραπεία που συνδυάζει διάφορες μεθόδους και τεχνικές για την αντιμετώπιση πολλών παθήσεων, τραυματισμών και κινητικών προβλημάτων.

Οι έμπειροι φυσικοθεραπευτές μας διαθέτουν τις γνώσεις και την εμπειρία για να αξιολογήσουν τον κάθε ασθενή ατομικά και να διαμορφώσουν μια εξατομικευμένη θεραπευτική προσέγγιση. Σε συνεργασία με εσάς, στοχεύουμε στην επίτευξη των στόχων σας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν μια ποικιλία θεραπευτικών τεχνικών, όπως θεραπεία μαλακών μορίων, ασκήσεις ενδυνάμωσης, αποκατάσταση μετά από τραυματισμό, μασάζ, κινησιοθεραπεία, εκγύμναση ισορροπίας και πολλές ακόμα. Στοχεύουμε στην ελαχιστοποίηση του πόνου, την αποκατάσταση της κίνησης και τη βελτίωση της λειτουργίας του σώματος.

Αναγνωρίζουμε ότι κάθε ασθενής είναι μοναδικός και η θεραπεία του πρέπει να προσαρμοστεί ανάλογα. Ανεξάρτητα από το αν αντιμετωπίζετε χρόνιο πόνο, τραυματισμό αθλητικής φύσης, προβλήματα κινητικότητας ή απλώς θέλετε να βελτιώσετε τη γενική σας ευεξία, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Εμπιστευτείτε την ομάδα μας για την επαγγελματική και αποτελεσματική φροντίδα του σώματος και του πνεύματος σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε μια συνεδρία και να ανακαλύψετε τα οφέλη που μπορεί να σας προσφέρει η φυσικοθεραπεία.

Ζήστε μια ζωή χωρίς πόνο και περιορισμούς. Εμπιστευθείτε τη φυσικοθεραπεία και ανακαλύψτε την ισχύ του σώματος σας!

Φυσικοθεραπευτική Αξιολόγηση

Η φυσικοθεραπευτική αξιολόγηση είναι απαραίτητη πριν τη θεραπεία. Περιλαμβάνει συλλογή συμπτωμάτων, ιστορικό και εξέταση. Βασιζόμενος σε αυτά, ο φυσικοθεραπευτής δημιουργεί εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπείας. Χρησιμοποιεί τεχνολογικό εξοπλισμό και τεχνικές όπως ασκήσεις για αποκατάσταση και βελτίωση κινητικότητας. Στόχος είναι η ανακούφιση, η αποκατάσταση και η υγιής ζωή.

Ολιστική Χειροπρακτική Μέθοδος ACKERMANN

Η Χειροπρακτική Μέθοδος, με τη μέθοδο Ackermann, αναπλάθει την ευθυγράμμιση των σπονδύλων για αντιμετώπιση μυοσκελετικών προβλημάτων. Η κακή ευθυγράμμιση προκαλεί πόνο, μυϊκή σύσπαση και νευρικές διαταραχές. Η αξιολόγηση περιλαμβάνει ψηλάφηση και τεστ στις περιοχές των σπονδύλων. Η μέθοδος Ackermann εφαρμόζει ακριβείς παλμικές κινήσεις για επαναφορά φυσιολογικής κίνησης. Οι ειδικοί φυσικοθεραπευτές χρησιμοποιούν αυτές τις μεθόδους για βελτίωση της λειτουργίας του μυοσκελετικού συστήματος και την επανακατάκτηση υγιούς ζωής.

Μέθοδος Mulligan

Η μέθοδος Mulligan είναι αποτελεσματική στη θεραπεία του μυοσκελετικού πόνου. Περιλαμβάνει παθητικές κινήσεις από τον θεραπευτή και ενεργητικές κινήσεις από τον ασθενή. Οι τεχνικές Mulligan παρέχουν άμεσα αποτελέσματα χωρίς πόνο, βελτιώνοντας την κίνηση και τη λειτουργία των αρθρώσεων. Ο ασθενής εκπαιδεύεται να ασκεί αυτοθεραπεία με τεχνικές και εργαλεία που του δίνονται. Η μέθοδος Mulligan είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για τους φυσικοθεραπευτές, επιτυγχάνοντας ανακούφιση από τον πόνο και βελτίωση της κινητικότητας και λειτουργικότητας των αρθρώσεων.
Αντιμετώπισε το πρόβλημα με Ειδικές Τεχνικές Φυσικοθεραπείας και βάλε κίνηση, διόρθωσε την Στάση του Σώματος σου με εξατομικευμένο πρόγραμμα Άσκησης.

Επικοινία

  • info@physiopro.gr
  • +30 216 700 7294
  • 1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235
    104 45, Αθήνα

    2. Tatoi Club
Follow Us
© 2023 Physio Pro. All Rights Reserved. Powered by Stufftheblank

Επικοινωνήστε μαζί μας για όποια απορία ή απαιτούμενη διευρκίνιση σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Ενημερώστε μας για την προτιμόμενη ημερ/νία για το ραντεβού σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με την καλύτερη δυνατή λύση.