1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235, 10445, Αθήνα | 2. Tatoi Club

Ολιστική Χειροπρακτική Μέθοδος ACKERMANN

Home » FUNCTION » Φυσικοθεραπεία » Ολιστική Χειροπρακτική Μέθοδος ACKERMANN

Η Χειροπρακτική Μέθοδος, όπως η μέθοδος Ackermann, αποσκοπεί στην επαναφορά των σπονδύλων στην ευθυγραμμισμένη θέση τους και αποτελεί ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την αντιμετώπιση πολλών μυοσκελετικών προβλημάτων. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν σε κακή ευθυγράμμιση των σπονδύλων, όπως τραυματισμοί, επαναλαμβανόμενες κινήσεις της καθημερινότητας, αθλητική δραστηριότητα, κακή στάση σώματος, αλλά και χειρουργικές επεμβάσεις.

Όταν οι σπονδύλοι βρίσκονται σε κακή ευθυγράμμιση, μπορεί να προκληθεί πόνος, μυϊκή σύσπαση και νευρικές διαταραχές λόγω της μηχανικής πίεσης που ασκείται στους νεύρους. Η Χειροπρακτική Θεραπεία ξεκινά με μια αξιολόγηση του ασθενή, περιλαμβάνοντας ψηλάφηση και διαγνωστικά τεστ στην οσφυϊκή, θωρακική και αυχενική περιοχή, καθώς και στις περιφερειακές αρθρώσεις.

Η μέθοδος Ackermann είναι μια εξειδικευμένη τεχνική που χρησιμοποιείται στη Χειροπρακτική Θεραπεία. Αυτή η μέθοδος βασίζεται σε ακριβείς παλμικές κινήσεις που εφαρμόζονται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, με σκοπό να επαναφέρουν τη φυσιολογική κίνηση και λειτουργία των σπονδύλων. Η μέθοδος Ackermann είναι εξαιρετικά ασφαλής και αποτελεσματική, και χρησιμοποιείται ευρέως για την αντιμετώπιση πολλών καταστάσεων, όπως αυχενικός πόνος, πόνος στη μέση, κεφαλαλγίες και διαταραχές του νευρικού συστήματος.

Με τη χρήση της Χειροπρακτικής Μεθόδου, σε συνδυασμό με τη μέθοδο Ackermann, οι ειδικοί φυσικοθεραπευτές στο εργαστήριο φυσικοθεραπείας και ανάπτυξης μπορούν να βοηθήσουν στην επαναφορά της ευθυγράμμισης των σπονδύλων και στη βελτίωση της λειτουργίας του μυοσκελετικού συστήματος. Αυτό θα οδηγήσει σε μείωση του πόνου, βελτίωση της κινητικότητας και επανακατάκτηση μιας υγιούς και ενεργής ζωής.

Αντιμετώπισε το πρόβλημα με Ειδικές Τεχνικές Φυσικοθεραπείας και βάλε κίνηση, διόρθωσε την Στάση του Σώματος σου με εξατομικευμένο πρόγραμμα Άσκησης.

Επικοινία

  • info@physiopro.gr
  • +30 216 700 7294
  • 1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235
    104 45, Αθήνα

    2. Tatoi Club
Follow Us
© 2023 Physio Pro. All Rights Reserved. Powered by Stufftheblank

Επικοινωνήστε μαζί μας για όποια απορία ή απαιτούμενη διευρκίνιση σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Ενημερώστε μας για την προτιμόμενη ημερ/νία για το ραντεβού σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με την καλύτερη δυνατή λύση.