1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235, 10445, Αθήνα | 2. Tatoi Club

Θεραπευτικές Μέθοδοι

Home » FUNCTION » Θεραπευτικές Μέθοδοι

Θεραπευτικές Μεθόδοι: Επανακτήστε τη Φυσική Υγεία και Ευεξία σας

Στη σύγχρονη εποχή, η πίεση και ο στρες της καθημερινής ζωής μπορεί να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία και την ευεξία μας. Ο ρυθμός της ζωής μας μπορεί να επηρεάσει το νευρικό μας σύστημα, τους μύες μας και την αίσθηση του ευεξίας μας. Για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις προκλήσεις, η φυσικοθεραπεία αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή.

Η φυσικοθεραπεία είναι μια θεραπευτική μέθοδος που στοχεύει στην αποκατάσταση, τη διατήρηση και την προαγωγή της φυσικής λειτουργίας του σώματος. Μέσω διαφόρων τεχνικών και ασκήσεων, ο φυσικοθεραπευτής εργάζεται με τους ασθενείς για να βελτιώσει την κινητικότητα, τη δύναμη και την ευεξία τους.

Οι υπηρεσίες φυσικοθεραπείας περιλαμβάνουν μια ποικιλία θεραπευτικών προσεγγίσεων, όπως θεραπευτική άσκηση, μασάζ, ηλεκτροθεραπεία και χειροθεραπεία. Αυτές οι μεθόδοι μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση από πόνους και τραυματισμούς, στην αποκατάσταση μετά από χειρουργικές επεμβάσεις και στη βελτίωση της καθημερινής λειτουργίας.

Επιλέγοντας τη φυσικοθεραπεία, επιλέγετε μια φυσική, μη επεμβατική και ασφαλή μέθοδο ανανέωσης του σώματος και του πνεύματος σας. Οι ειδικά καταρτισμένοι φυσικοθεραπευτές θα εργαστούν στενά μαζί σας για να δημιουργήσουν ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα θεραπείας που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Μην παραμελείτε την υγεία σας και την ευεξία σας. Ανακτήστε τη φυσική σας κατάσταση και ζήστε μια ζωή πλήρης ενέργειας με τις θεραπευτικές μεθόδους που προσφέρει το εργαστήριο φυσικοθεραπείας και ανάπτυξης μας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα και να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς την ευεξία!

Θεραπεία TECAR

Η θεραπεία Tecar είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος φυσικοθεραπείας που αντιμετωπίζει μυοσκελετικές παθήσεις με αποτελεσματικότητα. Βασίζεται στη χρήση ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας για την επιτάχυνση της αποκατάστασης των βλαβών. Η μέθοδος αυτή διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, επιταχύνει την αποκατάσταση της κινητικότητας και μειώνει τον πόνο και τη φλεγμονή. Παρέχει διάφορους τρόπους λειτουργίας για διάφορες περιοχές του σώματος. Η θεραπεία Tecar είναι ανώδυνη για τον ασθενή και επιτρέπει την ταυτόχρονη χρήση άλλων τεχνικών. Προσφέρει άμεση ανακούφιση, επιτρέπει την αυτοθεραπεία και βοηθά στην ανάρρωση και ανάπτυξη του ασθενούς. Συνολικά, είναι ένα αποτελεσματικό και προοδευτικό εργαλείο για την αντιμετώπιση του μυοσκελετικού πόνου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Schockwave Therapy (Κρουστικός Υπέρηχος)

Ο κρουστικός υπέρηχος είναι μια αποτελεσματική θεραπευτική προσέγγιση για μυοσκελετικές παθήσεις και φυσικοθεραπεία. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιεί κρουστικά κύματα για να αυξήσει την αιματική ροή και τον μεταβολισμό σε προβληματικές περιοχές του σώματος, μετατρέποντας χρόνιες φλεγμονώδεις διαδικασίες σε οξείες. Ο κρουστικός υπέρηχος βοηθά στη βελτίωση της μυϊκής ελαστικότητας, στην ανίχνευση και αποκατάσταση προβληματικών μυϊκών ιστών, στην αύξηση της τοπικής αιμάτωσης και στη μείωση του μυϊκού τόνου και πόνου. Αν αντιμετωπίζετε παθήσεις όπως τενοντίτιδα, επικονδυλίτιδα, τροχαντηρίτιδα ή μυϊκούς σπασμούς, ο κρουστικός υπέρηχος μπορεί να σας βοηθήσει στη θεραπεία και ανακούφιση από τον πόνο. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού.

COMPEX ( Ηλεκτροθεραπεία/ Ηλεκτροδιέγερση – EMS)

Το φυσικοθεραπευτήριό μας προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες φυσικοθεραπείας, όπως η ηλεκτροθεραπεία με τη χρήση της προηγμένης συσκευής Compex SP 8.0. Αυτή η ασύρματη συσκευή προσφέρει προγράμματα ενδυνάμωσης και ανάπτυξης μυών, επιτρέποντας αύξηση της αντοχής και της αποκατάστασης μετά από τραυματισμούς. Οι εξειδικευμένοι μας φυσικοθεραπευτές προσαρμόζουν ατομικά προγράμματα για αθλητές και ατομα που χρειάζονται ανάπτυξη μυών και αποκατάσταση. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού.

Πρεσσοθεραπεία

Η πρεσσοθεραπεία-μπότα είναι μια εξειδικευμένη υπηρεσία φυσικοθεραπείας που βελτιώνει την αιματική κυκλοφορία, ανακουφίζει από πρήξιμο και φλεγμονή, ανανεώνει τους ιστούς και καταπολεμά την κυτταρίτιδα. Στο φυσικοθεραπευτήριό μας, έμπειροι φυσικοθεραπευτές παρέχουν εξατομικευμένες θεραπευτικές συνεδρίες με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας μπότων πίεσης, εξυπηρετώντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε ατόμου. Επισκεφθείτε μας για να απολαύσετε την ολοκληρωμένη φροντίδα μας και να επιτύχετε βελτιωμένη υγεία και ευεξία.

Air Machine Equipment –  Ενδυνάμωση

Το Air Machine Equipment είναι ένας προηγμένος εξοπλισμός άσκησης που παρέχει ασφαλή και αποτελεσματική ενδυνάμωση, λαμβάνοντας υπόψη τις ατομικές ανάγκες και ικανότητες. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία ομαλής πίεσης αέρα για να συμβαδίσει με τη φυσική μυϊκή κίνηση, ενισχύοντας τη μυϊκή δύναμη και την αντοχή. Είναι ασφαλής για όλες τις ηλικίες και χρησιμοποιείται επίσης σε μετεγχειρητική αποκατάσταση. Οι εμπειρογνώμονες φυσιοθεραπευτές προσαρμόζουν το πρόγραμμα άσκησης σύμφωνα με τις ατομικές ανάγκες και στόχους του κάθε ατόμου.

Αποκατάσταση Ώμου – Dynatorq

Η χρήση του εξειδικευμένου μηχανήματος Dynatorq σε συνδυασμό με τεχνικές φυσικοθεραπείας μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση της κίνησης και της δύναμης του ώμου. Αντιμετωπίζονται προβλήματα όπως το σύνδρομο πρόσκρουσης, η τενοντίτιδα του υπερακανθίου, η περιαρθρίτιδα, η έσω-έξω επικονδυλίτιδα του αγκώνα και το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα. Εμείς παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες αποκατάστασης ώμου, χρησιμοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία και την εμπειρία μας, για να βελτιώσουμε τη λειτουργία και να μειώσουμε τον πόνο.

Υπέρηχος

Ο υπέρηχος είναι μια προηγμένη υπηρεσία που προσφέρουμε στο φυσικοθεραπευτήριό μας για την ανάπτυξη και αποκατάσταση του σώματος. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιεί θερμότητα και μηχανικές επιδράσεις για να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος, τη μεταβολική δραστηριότητα και την επούλωση των ιστών. Επιπλέον, προσφέρει ανακούφιση από τον πόνο και τη φλεγμονή. Οι εξειδικευμένοι φυσικοθεραπευτές μας μπορούν να προσαρμόσουν τη θεραπεία ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ασθενούς.

Ηλεκτροθεραπεία

Η ηλεκτροθεραπεία προσφέρει ανακούφιση από τον πόνο και την αποκατάσταση του σώματος. Μέσω διάφορων τύπων ρευμάτων, όπως οι αναλγητικοί ρευματικοί σταθμοί, επιτυγχάνεται αναλγησία και βελτίωση της αιματικής ροής και της μυϊκής λειτουργίας. Η ιοντοφόρηση επιτρέπει τη μεταφορά φαρμακευτικών ουσιών στον στόχο των ιστών. Με εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό, παρέχουμε αποτελεσματικές ηλεκτροθεραπευτικές συνεδρίες για τη βελτίωση της υγείας σας.

Cryotherapy

Η κρυοθεραπεία προσφέρει αναζωογονητικά οφέλη για το σώμα, με μείωση φλεγμονής, ανακούφιση πόνου και ενίσχυση ανοσολογικής λειτουργίας. Μέθοδοι όπως η κρυοθεραπεία με πάγο και κρύο αέρα εφαρμόζονται για ανανέωση και ανάκαμψη, βοηθώντας στην επιτάχυνση αποκατάστασης μετά από τραυματισμό ή επέμβαση. Επωφεληθείτε από την αναζωογονητική ανακούφιση που προσφέρει η κρυοθεραπεία και βελτιώστε την υγεία σας.

Ηλεκτροβελονισμός

Ο ηλεκτροβελονισμός είναι μια αποτελεσματική τεχνική φυσικοθεραπείας που συνδυάζει την εφαρμογή βελονών με την ηλεκτρική διέγερση. Αυτή η διαδικασία βοηθά στην ανακούφιση από τον πόνο, την αντιμετώπιση μυοσκελετικών προβλημάτων και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Οι ειδικοί μας φυσικοθεραπευτές θα δημιουργήσουν ένα ατομικό πρόγραμμα θεραπείας που θα προσαρμοστεί στις ανάγκες και στόχους σας, εξηγώντας τη διαδικασία και καθοδηγώντας σας σωστά. Ανακαλύψτε τα οφέλη του ηλεκτροβελονισμού και αναζωογονήστε το σώμα και το πνεύμα σας με τη βοήθειά μας.
Αντιμετώπισε το πρόβλημα με Ειδικές Τεχνικές Φυσικοθεραπείας και βάλε κίνηση, διόρθωσε την Στάση του Σώματος σου με εξατομικευμένο πρόγραμμα Άσκησης.

Επικοινία

  • info@physiopro.gr
  • +30 216 700 7294
  • 1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235
    104 45, Αθήνα

    2. Tatoi Club
Follow Us
© 2023 Physio Pro. All Rights Reserved. Powered by Stufftheblank

Επικοινωνήστε μαζί μας για όποια απορία ή απαιτούμενη διευρκίνιση σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Ενημερώστε μας για την προτιμόμενη ημερ/νία για το ραντεβού σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με την καλύτερη δυνατή λύση.