1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235, 10445, Αθήνα | 2. Tatoi Club

Αποκατάσταση Ώμου – Dynatorq

Home » FUNCTION » Θεραπευτικές Μέθοδοι » Αποκατάσταση Ώμου – Dynatorq

Η αποκατάσταση του ώμου αποτελεί ένα κρίσιμο κομμάτι των υπηρεσιών φυσικοθεραπείας που προσφέρουμε στο φυσικοθεραπευτήριό μας. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, χρησιμοποιούμε το εξειδικευμένο μηχάνημα Dynatorq που είναι σχεδιασμένο για να βοηθήσει στην αποκατάσταση της κίνησης και της δύναμης σε όλα τα επίπεδα κίνησης.

Το Dynatorq χρησιμοποιεί ελατήρια και ελεγχόμενη άσκηση για να αυξήσει το εύρος της τροχιάς κίνησης και να βελτιώσει την κινητικότητα του ώμου. Μέσω αυτής της μεθόδου, μπορούμε να μετρήσουμε τη δύναμη σε συγκεκριμένες αρθρικές γωνίες, προσφέροντας ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το Dynatorq αποτελεί ιδανική επιλογή για την αποκατάσταση της κίνησης και της δύναμης σε ποικίλα συνδρώματα του άνω άκρου. Ασχολείται αποτελεσματικά με προβλήματα όπως το σύνδρομο πρόσκρουσης, η τενοντίτιδα του υπερακανθίου, η περιαρθρίτιδα, η έσω-έξω επικονδυλίτιδα του αγκώνα και το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα.

Η χρήση του Dynatorq σε συνδυασμό με τις τεχνικές φυσικοθεραπευτή που χρησιμοποιούμε, επιτρέπει την αποτελεσματική αποκατάσταση της κίνησης και της δύναμης του ώμου, βελτιώνοντας τη λειτουργία και μειώνοντας τον πόνο. Οι εξειδικευμένοι φυσικοθεραπευτές μας είναι εκπαιδευμένοι στη χρήση αυτού του μηχανήματος και μπορούν να προσαρμόσουν το πρόγραμμα θεραπείας σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες κάθε ασθενούς.

Στο φυσικοθεραπευτήριό μας, αξιοποιούμε την προηγμένη τεχνολογία και την εμπειρία μας για να παρέχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες αποκατάστασης ώμου. Επισκεφθείτε μας για να ανακαλύψετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επανακτήσετε την πλήρη λειτουργία του ώμου σας και να ζήσετε μια ζωή χωρίς πόνο και περιορισμούς.

Αντιμετώπισε το πρόβλημα με Ειδικές Τεχνικές Φυσικοθεραπείας και βάλε κίνηση, διόρθωσε την Στάση του Σώματος σου με εξατομικευμένο πρόγραμμα Άσκησης.

Επικοινία

  • info@physiopro.gr
  • +30 216 700 7294
  • 1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235
    104 45, Αθήνα

    2. Tatoi Club
Follow Us
© 2023 Physio Pro. All Rights Reserved. Powered by Stufftheblank

Επικοινωνήστε μαζί μας για όποια απορία ή απαιτούμενη διευρκίνιση σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Ενημερώστε μας για την προτιμόμενη ημερ/νία για το ραντεβού σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με την καλύτερη δυνατή λύση.