1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235, 10445, Αθήνα | 2. Tatoi Club

Ηλεκτροβελονισμός

Home » FUNCTION » Θεραπευτικές Μέθοδοι » Ηλεκτροβελονισμός

Ο ηλεκτροβελονισμός: Ένας δυναμικός τρόπος ανακούφισης και ενίσχυσης του σώματος

Στο φυσικοθεραπευτήριό μας, προσφέρουμε μια ποικιλία υπηρεσιών που στοχεύουν στην αποκατάσταση, την ανάπτυξη και την ανακούφιση του σώματος. Ένα από τα εξειδικευμένα θεραπευτικά μας μέσα είναι ο ηλεκτροβελονισμός, μια αποτελεσματική τεχνική που συνδυάζει τη φυσικοθεραπεία με την εφαρμογή ακτινοβολίας και ηλεκτρικού ρεύματος μέσω βελονών.

Ο ηλεκτροβελονισμός συνίσταται στην τοποθέτηση εξειδικευμένων βελονών σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, σε συνδυασμό με την εφαρμογή ελαφράς ηλεκτρικής διέγερσης μέσω των βελόνων. Αυτή η διαδικασία βοηθά στην ενεργοποίηση των εσωτερικών ενεργειακών κυκλωμάτων του σώματος και στην ευαισθητοποίηση των αντίστοιχων ακουστικών σημείων.

Ο ηλεκτροβελονισμός έχει αποδειχθεί αποτελεσματικός στην ανακούφιση από τον πόνο, στην αντιμετώπιση των μυοσκελετικών προβλημάτων και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Οι βελόνες διεισδύουν ελαφρά στο δέρμα, δημιουργώντας έναν διεγερτικό παράγοντα που βοηθά στην αποκατάσταση του ισορροπημένου ροής ενέργειας στο σώμα.

Οι ειδικά εκπαιδευμένοι φυσικοθεραπευτές μας θα σας καθοδηγήσουν κατάλληλα και θα εξηγήσουν τις διάφορες πτυχές του ηλεκτροβελονισμού. Θα εξετάσουν το ιατρικό σας ιστορικό, θα αξιολογήσουν τις ανάγκες σας και θα δημιουργήσουν ένα ατομικό πρόγραμμα θεραπείας που θα προσαρμοστεί στις ατομικές σας ανάγκες και στόχους.

Ανακαλύψτε τα οφέλη του ηλεκτροβελονισμού στην αποκατάσταση και ανακούφιση του σώματος. Επωφεληθείτε από την εξειδικευμένη φροντίδα μας και αναζωογονήστε το σώμα και το πνεύμα σας μέσω αυτής της αποτελεσματικής θεραπείας.

Αντιμετώπισε το πρόβλημα με Ειδικές Τεχνικές Φυσικοθεραπείας και βάλε κίνηση, διόρθωσε την Στάση του Σώματος σου με εξατομικευμένο πρόγραμμα Άσκησης.

Επικοινία

  • info@physiopro.gr
  • +30 216 700 7294
  • 1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235
    104 45, Αθήνα

    2. Tatoi Club
Follow Us
© 2023 Physio Pro. All Rights Reserved. Powered by Stufftheblank

Επικοινωνήστε μαζί μας για όποια απορία ή απαιτούμενη διευρκίνιση σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Ενημερώστε μας για την προτιμόμενη ημερ/νία για το ραντεβού σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με την καλύτερη δυνατή λύση.