1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235, 10445, Αθήνα | 2. Tatoi Club

Ηλεκτροθεραπεία

Home » FUNCTION » Θεραπευτικές Μέθοδοι » Ηλεκτροθεραπεία

Η ηλεκτροθεραπεία αποτελεί μία από τις κορυφαίες υπηρεσίες που παρέχουμε στο φυσικοθεραπευτήριό μας για την προώθηση της ανάπτυξης και την αποκατάσταση του σώματος. Η ηλεκτροθεραπεία εκμεταλλεύεται διάφορους τύπους ρευμάτων, ανάλογα με τον θεραπευτικό στόχο που επιδιώκεται.

Ένας από τους συνηθέστερους τύπους ηλεκτροθεραπείας είναι οι αναλγητικοί ρευματικοί σταθμοί (T.E.N.S.), οι οποίοι μπορούν να προκαλέσουν αναλγησία σε περιοχές που πονούν. Επίσης, οι διασταυρούμενοι, διαδυναμικοί, φαραδικοί, ρώσικοί, γαλβανικοί, ΕΜS (ηλεκτρομυοστήλη) και ιοντοφόρηση αποτελούν επιλογές ηλεκτροθεραπείας ανάλογα με τους συγκεκριμένους θεραπευτικούς στόχους.

Η χρήση της ηλεκτροθεραπείας μπορεί να έχει πολλά οφέλη. Καταρχάς, μπορεί να βελτιώσει την αιματική ροή στην περιοχή που εφαρμόζεται, προωθώντας την παροχή θρεπτικών ουσιών και οξυγόνου στους ιστούς. Επιπλέον, μπορεί να επιβραδύνει τη μυϊκή ατροφία και να βελτιώσει τη νευρομυϊκή λειτουργία, βοηθώντας στην επαναφορά και ενίσχυση των μυών.

Ένας εξειδικευμένος φυσικοθεραπευτής μπορεί να προτείνει τον κατάλληλο τύπο ηλεκτροθεραπείας, ανάλογα με τις ανάγκες και την πάθηση κάθε ασθενούς. Ειδικά η ιοντοφόρηση, η οποία επιτυγχάνεται με τη βοήθεια συνεχούς ηλεκτρικού ρεύματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά φαρμακευτικών ουσιών στον στόχο των ιστών, προσφέροντας πιο στοχευμένη και αποτελεσματική θεραπεία.

Στο φυσικοθεραπευτήριό μας, διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό για την υλοποίηση ηλεκτροθεραπευτικών συνεδριών. Επισκεφθείτε μας για να επωφεληθείτε από την εξειδικευμένη ηλεκτροθεραπεία μας και να απολαύσετε την ανακούφιση και τη βελτίωση της υγείας σας που παρέχει.

Αντιμετώπισε το πρόβλημα με Ειδικές Τεχνικές Φυσικοθεραπείας και βάλε κίνηση, διόρθωσε την Στάση του Σώματος σου με εξατομικευμένο πρόγραμμα Άσκησης.

Επικοινία

  • info@physiopro.gr
  • +30 216 700 7294
  • 1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235
    104 45, Αθήνα

    2. Tatoi Club
Follow Us
© 2023 Physio Pro. All Rights Reserved. Powered by Stufftheblank

Επικοινωνήστε μαζί μας για όποια απορία ή απαιτούμενη διευρκίνιση σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Ενημερώστε μας για την προτιμόμενη ημερ/νία για το ραντεβού σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με την καλύτερη δυνατή λύση.