1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235, 10445, Αθήνα | 2. Tatoi Club

Πρεσσοθεραπεία

Home » FUNCTION » Θεραπευτικές Μέθοδοι » Πρεσσοθεραπεία

Η πρεσσοθεραπεία-μπότα είναι μια εξειδικευμένη υπηρεσία φυσικοθεραπείας που λειτουργεί με διαβαθμισμένη συμπίεση αέρα στα άνω και κάτω άκρα του ατόμου. Αυτή η μέθοδος αναπτύχθηκε με σκοπό να βελτιώσει την αιματική κυκλοφορία και την ταχεία ανάκαμψη των ιστών, επιταχύνοντας και αυξάνοντας τη φλεβική και τη λεμφική παροχέτευση. Η πρεσσοθεραπεία-μπότα στοχεύει στην αποσυμφόρηση του πρήξιμου και τη συσσώρευση υγρών, καθώς και στη μείωση της έντασης της φλεγμονής των μυών. Επιπλέον, βοηθά στη βελτίωση του μεταβολισμού των ιστών μέσω της απομάκρυνσης του γαλακτικού οξέος και των τοξινών του μεταβολισμού. Μια ακόμα οφέλη της πρεσσοθεραπείας-μπότα είναι η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Στο φυσικοθεραπευτήριό μας, διαθέτουμε έμπειρους φυσικοθεραπευτές που εξειδικεύονται στην πρεσσοθεραπεία-μπότα. Οι επαγγελματίες μας χρησιμοποιούν την προηγμένη τεχνολογία των μπότων πίεσης για να παρέχουν ατομικά προσαρμοσμένες θεραπευτικές διαδικασίες που προάγουν την υγεία και την ευεξία σας. Μέσω της εφαρμογής διαβαθμισμένης συμπίεσης αέρα στα πόδια και τα χέρια, επιτυγχάνουμε μια ευεργετική επίδραση στον οργανισμό σας.

Η πρεσσοθεραπεία-μπότα είναι κατάλληλη για όλους, από αθλητές που επιθυμούν να αυξήσουν την αθλητική τους επίδοση και να επισπεύσουν την ανάρρωση μετά από τραυματισμό, έως και άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα κυκλοφορίας, κυτταρίτιδα και άλλες παθήσεις. Οι θεραπευτικές συνεδρίες προσαρμόζονται ατομικά στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε ατόμου, με στόχο να επιτευχθεί η μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Επισκεφθείτε το φυσικοθεραπευτήριό μας και ανακαλύψτε τις ευεργετικές ιδιότητες της πρεσσοθεραπείας-μπότα. Οι ειδικοί μας θα σας καθοδηγήσουν και θα παρέχουν την απαραίτητη φροντίδα για να επιτύχετε τους στόχους σας στην υγεία και την ευεξία. Αναζητήστε την επαγγελματική μας συμβουλή και επωφεληθείτε από την προηγμένη τεχνολογία και την εμπειρία μας στη φυσικοθεραπεία.

Η πρεσσοθεραπεία-μπότα είναι μόνο μια από τις πολλές υπηρεσίες που παρέχουμε στο φυσικοθεραπευτήριό μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών φυσικοθεραπείας και ανάπτυξης για να βοηθήσουμε τους ασθενείς μας να ανακτήσουν τη φυσική τους κατάσταση, να βελτιώσουν τη λειτουργικότητα του σώματός τους και να απολαύσουν μια υγιή και ενεργή ζωή.

Εμπιστευθείτε μας για την προσωποποιημένη φροντίδα σας και επωφεληθείτε από την εξειδίκευσή μας στη φυσικοθεραπεία και την ανάπτυξη. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε την υγεία και την ευεξία σας με τη χρήση της προηγμένης τεχνολογίας και των εξειδικευμένων μας γνώσεων.

Αντιμετώπισε το πρόβλημα με Ειδικές Τεχνικές Φυσικοθεραπείας και βάλε κίνηση, διόρθωσε την Στάση του Σώματος σου με εξατομικευμένο πρόγραμμα Άσκησης.

Επικοινία

  • info@physiopro.gr
  • +30 216 700 7294
  • 1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235
    104 45, Αθήνα

    2. Tatoi Club
Follow Us
© 2023 Physio Pro. All Rights Reserved. Powered by Stufftheblank

Επικοινωνήστε μαζί μας για όποια απορία ή απαιτούμενη διευρκίνιση σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Ενημερώστε μας για την προτιμόμενη ημερ/νία για το ραντεβού σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με την καλύτερη δυνατή λύση.