1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235, 10445, Αθήνα | 2. Tatoi Club

Υπέρηχος

Ο υπέρηχος αποτελεί μια από τις προηγμένες υπηρεσίες που προσφέρουμε στο φυσικοθεραπευτήριό μας για την ανάπτυξη και την αποκατάσταση του σώματος. Οι υπέρηχοι παρουσιάζουν θερμικές και μηχανικές επιδράσεις, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στον ιστό του σώματος.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της χρήσης των υπερήχων είναι η αύξηση της θερμοκρασίας στους ιστούς, ιδιαίτερα εκείνους που περιέχουν υψηλή περιεκτικότητα σε κολλαγόνο, όπως οι αρθρικοί θύλακες, ο ουλώδης ιστός, οι τένοντες και οι περιτονίες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος στην περιοχή και την ενίσχυση της μεταβολικής δραστηριότητας, προάγοντας έτσι την επούλωση και την ανάπτυξη των ιστών.

Επιπλέον, οι υπερήχοι επηρεάζουν τη διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης, βοηθώντας στην είσοδο θρεπτικών ουσιών και στην αποβολή των μεταβολικών προϊόντων. Ταυτόχρονα, επιδρούν στην πρωτεϊνοσύνθεση, προσφέροντας τη δυνατότητα για την ταχεία αποκατάσταση των ιστών.

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα της θεραπείας με υπέρηχους είναι η αποιδηματική και αναλγητική της δράση. Οι υπερήχοι μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του πόνου και την ανακούφιση από φλεγμονές και παθήσεις που επηρεάζουν τους ιστούς.

Στο φυσικοθεραπευτήριό μας, έχουμε εξειδικευμένους φυσικοθεραπευτές που είναι ειδικευμένοι στη χρήση των υπερήχων και μπορούν να προσαρμόσουν τη θεραπεία ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες και προκλήσεις κάθε ασθενούς. Επισκεφθείτε μας για να απολαύσετε τα οφέλη της θεραπείας με υπέρηχους και να βελτιώσετε την υγεία και την ευεξία σας.

Αντιμετώπισε το πρόβλημα με Ειδικές Τεχνικές Φυσικοθεραπείας και βάλε κίνηση, διόρθωσε την Στάση του Σώματος σου με εξατομικευμένο πρόγραμμα Άσκησης.

Επικοινία

  • info@physiopro.gr
  • +30 216 700 7294
  • 1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235
    104 45, Αθήνα

    2. Tatoi Club
Follow Us
© 2023 Physio Pro. All Rights Reserved. Powered by Stufftheblank

Επικοινωνήστε μαζί μας για όποια απορία ή απαιτούμενη διευρκίνιση σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Ενημερώστε μας για την προτιμόμενη ημερ/νία για το ραντεβού σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με την καλύτερη δυνατή λύση.