1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235, 10445, Αθήνα | 2. Tatoi Club

COMPEX ( Ηλεκτροθεραπεία/ Ηλεκτροδιέγερση – EMS)

Home » FUNCTION » Θεραπευτικές Μέθοδοι » COMPEX ( Ηλεκτροθεραπεία/ Ηλεκτροδιέγερση – EMS)

Το φυσικοθεραπευτήριο μας προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών φυσικοθεραπείας και ανάπτυξης, και ανήκουμε στα προηγμένα εργαστήρια προώθησης της υγείας. Μία από τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που παρέχουμε είναι η ηλεκτροθεραπεία και η ηλεκτροδιέγερση με τη χρήση της συσκευής Compex.

Η Compex είναι μια ασύρματη συσκευή ηλεκτροδιέγερσης που μας επιτρέπει να εφαρμόσουμε πρωτόκολλα ενδυνάμωσης και εκγύμνασης με σκοπό την αύξηση της αντοχής στη δύναμη, τη μέγιστη ισχύ, τη μυϊκή εκρηξη και την αποκατάσταση μυών. Η χρήση της Compex είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για αθλητές υψηλού επιπέδου που προπονούνται καθημερινά, αλλά και για ατομα που έχουν υποστεί τραυματισμό ή χειρουργείο και χρειάζονται ανάπτυξη και ενδυνάμωση των μυών τους μετά από περίοδο ατροφίας.

Η Compex SP 8.0 είναι η πιο προηγμένη συσκευή ηλεκτροδιέγερσης που χρησιμοποιούμε στο φυσικοθεραπευτήριο μας. Προσφέρει προηγμένες λειτουργίες και προγράμματα που προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε αθλητή. Με τη χρήση της Compex SP 8.0, μπορούμε να βελτιώσουμε την απόδοση των αθλητών, να ενισχύσουμε τη μυϊκή ισχύ και αντοχή, και να επιταχύνουμε την ανάρρωση μετά από τραυματισμούς ή χειρουργεία.

Στο φυσικοθεραπευτήριό μας, έχουμε εξειδικευμένους φυσικοθεραπευτές που είναι εκπαιδευμένοι στη χρήση της Compex και μπορούν να σας παρέχουν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης και θεραπείας. Η συσκευή Compex συνδυάζεται με την επαγγελματική γνώση των φυσικοθεραπευτών μας για να προσφέρει αποτελεσματικές και εξατομικευμένες λύσεις για τη βελτίωση της απόδοσης και την αποκατάσταση των μυών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία της ηλεκτροθεραπείας και της ηλεκτροδιέγερσης Compex και για να κλείσετε ένα ραντεβού με έναν από τους ειδικούς μας. Ανακαλύψτε την προηγμένη τεχνολογία που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας στην αθλητική επίδοση και την αποκατάσταση του σώματός σας.

Αντιμετώπισε το πρόβλημα με Ειδικές Τεχνικές Φυσικοθεραπείας και βάλε κίνηση, διόρθωσε την Στάση του Σώματος σου με εξατομικευμένο πρόγραμμα Άσκησης.

Επικοινία

  • info@physiopro.gr
  • +30 216 700 7294
  • 1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235
    104 45, Αθήνα

    2. Tatoi Club
Follow Us
© 2023 Physio Pro. All Rights Reserved. Powered by Stufftheblank

Επικοινωνήστε μαζί μας για όποια απορία ή απαιτούμενη διευρκίνιση σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Ενημερώστε μας για την προτιμόμενη ημερ/νία για το ραντεβού σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με την καλύτερη δυνατή λύση.