1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235, 10445, Αθήνα | 2. Tatoi Club

Cryotherapy

Η κρυοθεραπεία: Αναζωογονητική ανακούφιση για το σώμα σας

Στο φυσικοθεραπευτήριό μας, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για την ανάπτυξη, την αποκατάσταση και την ανακούφιση του σώματος σας. Ένα από τα αστέρια των υπηρεσιών μας είναι η κρυοθεραπεία, η οποία προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη φυσικοθεραπεία με τις ευεργετικές ιδιότητες του κρύου.

Η κρυοθεραπεία εκμεταλλεύεται την εφαρμογή χαμηλών θερμοκρασιών στο σώμα σας για να προκαλέσει ανανέωση και ανάκαμψη. Οι δύο κύριες μέθοδοι κρυοθεραπείας που χρησιμοποιούμε είναι η κρυοθεραπεία με πάγο και η κρυοθεραπεία με κρύο αέρα.

Η κρυοθεραπεία με πάγο περιλαμβάνει την εφαρμογή παγοκύστεων ή παγοσακούλων σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, με σκοπό τη μείωση της φλεγμονής, την ανακούφιση από τον πόνο και την επιτάχυνση της αποκατάστασης μετά από τραυματισμό ή επέμβαση.

Η κρυοθεραπεία με κρύο αέρα επιτυγχάνεται με τη χρήση ειδικών συσκευών που εκπέμπουν ψυχρό αέρα στο σώμα σας. Αυτή η μέθοδος είναι εξαιρετικά αποτελεσματική για την ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους, την αντιμετώπιση των φλεγμονών και την ενίσχυση της ανοσολογικής λειτουργίας.

Τόσο η κρυοθεραπεία με πάγο όσο και η κρυοθεραπεία με κρύο αέρα παρέχουν ένα αίσθημα δροσιάς και αναζωογόνησης στο σώμα σας. Αυτές οι μεθόδοι βοηθούν στην ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος, τη μείωση του πόνου και την επιτάχυνση της ανάρρωσης μετά από τραυματισμό ή επέμβαση.

Στο φυσικοθεραπευτήριό μας, έχουμε εξειδικευμένους φυσικοθεραπευτές που θα καθοδηγήσουν και θα υποστηρίξουν την εμπειρία σας στην κρυοθεραπεία. Ανακαλύψτε την αναζωογονητική ανακούφιση που προσφέρει η κρυοθεραπεία και επωφεληθείτε από την αναζωογόνηση και τη βελτίωση της υγείας σας.

Αντιμετώπισε το πρόβλημα με Ειδικές Τεχνικές Φυσικοθεραπείας και βάλε κίνηση, διόρθωσε την Στάση του Σώματος σου με εξατομικευμένο πρόγραμμα Άσκησης.

Επικοινία

  • info@physiopro.gr
  • +30 216 700 7294
  • 1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235
    104 45, Αθήνα

    2. Tatoi Club
Follow Us
© 2023 Physio Pro. All Rights Reserved. Powered by Stufftheblank

Επικοινωνήστε μαζί μας για όποια απορία ή απαιτούμενη διευρκίνιση σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Ενημερώστε μας για την προτιμόμενη ημερ/νία για το ραντεβού σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με την καλύτερη δυνατή λύση.