1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235, 10445, Αθήνα | 2. Tatoi Club

Schockwave Therapy (Κρουστικός Υπέρηχος)

Home » FUNCTION » Θεραπευτικές Μέθοδοι » Schockwave Therapy (Κρουστικός Υπέρηχος)

Κρουστικός Υπέρηχος: Η Καινοτόμα Θεραπευτική Προσέγγιση για τη Φυσικοθεραπεία και Ανάπτυξη

Ο κρουστικός υπέρηχος αποτελεί μια αποτελεσματική μέθοδο θεραπείας για μυοσκελετικές παθήσεις και αναπτυσσόμενο εργαστήριο φυσικοθεραπείας. Αυτή η εξειδικευμένη υπηρεσία εφαρμόζει κρουστικά κύματα σε συγκεκριμένους τραυματισμένους ιστούς του σώματος, με στόχο την αύξηση της αιματικής ροής και του μεταβολισμού στην προσβεβλημένη περιοχή. Αυτή η διαδικασία δράσης μετατρέπει χρόνιες φλεγμονώδεις διαδικασίες όπως η τενοντίτιδα σε οξείες, επιτρέποντας στον οργανισμό να θεραπεύσει φυσιολογικά.

Οι ευεργετικές ιδιότητες του κρουστικού υπερήχου είναι πολλαπλές και πολύπλευρες. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται:

 1. Βελτίωση της μυϊκής ελαστικότητας: Ο κρουστικός υπέρηχος συμβάλλει στην πρόληψη τραυματισμών και τη θεραπεία νευρομυοσκελετικών παθήσεων, βελτιώνοντας την ελαστικότητα των μυών.
 2. Ανίχνευση και απελευθέρωση μυϊκών ιστών: Ο υπέρηχος επιτρέπει τον εντοπισμό και την αποκατάσταση προβληματικών μυϊκών ιστών.
 3. Αύξηση της τοπικής αιμάτωσης: Η θεραπευτική διαδικασία προωθεί την αύξηση της αιματικής ροής στην περιοχή εφαρμογής, βοηθώντας στην ανάπτυξη και αποκατάσταση των ιστών.
 4. Μείωση μυϊκού τόνου και πόνου: Ο κρουστικός υπέρηχος μειώνει τον μυϊκό τόνο και ανακουφίζει από τον πόνο, βελτιώνοντας την καθημερινή ποιότητα ζωής των ασθενών.

Ο κρουστικός υπέρηχος αποτελεί μια καινοτόμα θεραπευτική προσέγγιση που συνδυάζει στατικούς και δυναμικούς χειρισμούς των μαλακών μορίων του σώματος, χρησιμοποιώντας ειδικό κλινικό εξοπλισμό από ανοξείδωτο ατσάλι. Εάν αντιμετωπίζετε παθήσεις όπως ο ασβεστοποιός τενοντίτιδα ώμου, η επικονδυλίτιδα (tennis – golfers’ elbow), η τροχαντηρίτιδα, η τενοντίτιδα επιγονατιδικού τένοντα, η άκανθα πτέρνας, η πελματιαία απονευρωσίτιδα ή επώδυνοι μυϊκοί σπασμοί (trigger points), ο κρουστικός υπέρηχος είναι η κατάλληλη λύση για τη θεραπεία και την ανακούφιση από τον πόνο.

Στο φυσικοθεραπευτήριό μας, διαθέτουμε έμπειρους επαγγελματίες φυσικοθεραπευτές και σύγχρονο εξοπλισμό για να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα θεραπευτικής φροντίδας. Αναλαμβάνουμε την προσωποποιημένη φυσικοθεραπεία και ανάπτυξη για να σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε την υγεία και την ευεξία σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε ραντεβού ή για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία του κρουστικού υπερήχου και τις δυνατότητες που παρέχουμε. Ανακαλύψτε την ολοκληρωμένη φροντίδα του σώματος και την επίτευξη των θεραπευτικών στόχων σας με τη βοήθειά μας.

Αντιμετώπισε το πρόβλημα με Ειδικές Τεχνικές Φυσικοθεραπείας και βάλε κίνηση, διόρθωσε την Στάση του Σώματος σου με εξατομικευμένο πρόγραμμα Άσκησης.

Επικοινία

 • info@physiopro.gr
 • +30 216 700 7294
 • 1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235
  104 45, Αθήνα

  2. Tatoi Club
Follow Us
© 2023 Physio Pro. All Rights Reserved. Powered by Stufftheblank

Επικοινωνήστε μαζί μας για όποια απορία ή απαιτούμενη διευρκίνιση σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Ενημερώστε μας για την προτιμόμενη ημερ/νία για το ραντεβού σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με την καλύτερη δυνατή λύση.