1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235, 10445, Αθήνα | 2. Tatoi Club

MOTION

Home » MOTION

ΚΙΝΗΣΗ

Μέσω των υπηρεσιών Motion που παρέχουμε, έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε την ευελιξία σας και να βελτιώσετε την κίνησή σας. Η θεραπευτική άσκηση και οι clinical πιλάτες αποτελούν αποτελεσματικές μεθόδους που μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση της υγείας σας και να σας βοηθήσουν να ανακτήσετε τη φυσική σας κατάσταση.

Μέσω της φυσικοθεραπείας και της κίνησης, μπορείτε να ανακαλύψετε τις πλήρεις δυνατότητες του σώματός σας. Οι ειδικά εκπαιδευμένοι θεραπευτές μας θα σας καθοδηγήσουν στην εκτέλεση ασκήσεων και κινήσεων που στοχεύουν στη βελτίωση της ευελιξίας, της δύναμης και της αντοχής σας.

Η κίνηση αποτελεί έναν φυσικό τρόπο να ενισχύσετε το σώμα σας και να βελτιώσετε την καθημερινή σας ζωή. Είτε πρόκειται για θεραπευτική άσκηση εξειδικευμένη για συγκεκριμένους τραυματισμούς, είτε για πιλάτες που επικεντρώνονται στην ευελιξία και την ισορροπία, οι υπηρεσίες Motion προσφέρουν ένα ολοκληρωμ

ένο πακέτο φυσικοθεραπείας που στοχεύει στη βελτίωση της λειτουργικότητας του σώματός σας.

Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών μας και ανακαλύψτε πώς μπορείτε να επαναφέρετε το σώμα σας σε ένα επίπεδο υγείας και ευεξίας που σας επιτρέπει να απολαύσετε μια ζωή πλήρη κίνησης και ελευθερίας.

Corrective Exercise – Διορθωτική Άσκηση

Η διορθωτική άσκηση, γνωστή και ως θεραπευτική άσκηση, είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την αποκατάσταση και βελτίωση της κίνησης του σώματος. Μέσω εξατομικευμένων προγραμμάτων και επίβλεψης από ειδικούς, οι άνθρωποι μπορούν να βελτιώσουν την υγεία τους, να προλάβουν τραυματισμούς και να επαναφέρουν τη φυσιολογική λειτουργία του σώματός τους. Το πρόγραμμα διορθωτικής άσκησης είναι εξατομικευμένο και βασίζεται σε αξιολόγηση της στάσης και κινητικότητας του σώματος. Μπορεί να εφαρμοστεί ατομικά ή σε μικρές ομάδες, με τον φυσιοθεραπευτή να παρέχει την απαραίτητη επίβλεψη. Η άσκηση πρέπει να είναι εξατομικευμένη και να γίνεται υπό τη συμβουλή ενός ειδικού.

Schroth Method – Θεραπεία Σκολίωσης/Κύφωσης

Η μέθοδος Schroth, αναπτυγμένη από την Katharina Schroth το 1920, αποτελεί ένα πλήρες και αποτελεσματικό πρόγραμμα θεραπείας για σκολίωση και κύφωση. Βασίζεται στη χρήση της κίνησης του σώματος για την αυτοδιόρθωση ανωμαλιών στη στάση της σπονδυλικής στήλης. Περιλαμβάνει τρισδιάστατη αυτοδιόρθωση, ειδικές αναπνευστικές τεχνικές και εκπαίδευση για τη διατήρηση των διορθώσεων στις καθημερινές δραστηριότητες. Απαιτεί πιστοποιημένους θεραπευτές Schroth και συνεργασία με ιατρούς και άλλους ειδικούς. Η μέθοδος Schroth βελτιώνει τη στάση, μειώνει τον πόνο και αυξάνει τη λειτουργικότητα για ασθενείς με σκολίωση και κύφωση. Αντιπροσωπεύει μια συμπληρωματική θεραπευτική προσέγγιση σε συνεργασία με ιατρούς και άλλους ειδικούς.

Ειδική Άσκηση Αυτοάνοσων Νοσημάτων

Η ειδική άσκηση αποτελεί κρίσιμο μέρος της φυσικοθεραπευτικής προσέγγισης για αυτοάνοσα νοσήματα. Μέσω εξατομικευμένων ασκήσεων ενδυναμώνονται οι μύες, βελτιώνεται η ευλυγισία και η αντοχή του κορμού, ενώ εκγυμνάζεται η ισορροπία. Αυτό βοηθά τους ασθενείς να αντιμετωπίσουν τα συμπτώματα της νόσου, αυξάνοντας την ανεξαρτησία και την ποιότητα ζωής τους. Η ειδική άσκηση αποκαθιστά την ευελιξία και την αίσθηση ελευθερίας κίνησης που μπορεί να έχουν χάσει.

Τρίτη Ηλικία

Το πρόγραμμα ασκήσεων για την Τρίτη Ηλικία εστιάζει στην ενδυνάμωση των μυών, την ισορροπία και την ευλυγισία για τη διατήρηση της φυσικής κατάστασης και ανεξαρτησίας. Μέσω εξατομικευμένων ασκήσεων με μπάντες, ισορροπικά σκαμπό και στρώματα, οι ηλικιωμένοι βελτιώνουν τη σταθερότητα, την ευελιξία και την αντοχή τους, ενισχύοντας την ικανότητά τους να αποφεύγουν πτώσεις και να έχουν μια ενεργητική ζωή. Αυτό το πρόγραμμα προάγει την υγεία και την ευεξία της Τρίτης Ηλικίας.

Clinical Pilates

Η συνδυασμένη χρήση του reformer με το Clinical Pilates προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για τη βελτίωση της σωματικής κατάστασης. Οι ασκήσεις στο reformer βελτιώνουν τη στάση, ενδυναμώνουν τους μύες και αυξάνουν την ευλυγισία. Επιπλέον, προσφέρουν εξατομικευμένο επίπεδο δυσκολίας και βελτιώνουν την ισορροπία και τη λειτουργία του σώματος. Αυτή η πρακτική προπόνηση αναπτύσσει τη σταθερότητα, την ευλυγισία και τη δύναμη του σώματος.

Mat Pilates & Props

Το Mat Pilates με χρήση props είναι μια εξειδικευμένη μέθοδος που στοχεύει στη βελτίωση της συμμετρίας και την ενδυνάμωση του κορμού. Μέσω ελέγχου της αναπνοής και της ενίσχυσης των εντός βάθους μυών, αυξάνει τη λειτουργικότητα του σώματος. Οι ασκήσεις με props ενδυναμώνουν όλο το σώμα, βελτιώνοντας τη μυϊκή δύναμη και ευλυγισία, ενώ παράλληλα βελτιώνουν την ισορροπία και την ευθυγράμμιση του σώματος. Η επίγνωση του σώματος που αποκτάται με αυτήν τη μέθοδο μπορεί να εφαρμοστεί σε καθημερινές κινήσεις και προσφέρει μια βελτιωμένη ποιότητα ζωής.

Ειδικά Προγράμματα

Ανακαλύψτε την πληρότητα της κίνησης του σώματος μέσω των ειδικών προγραμμάτων εκγύμνασης και ενδυνάμωσης που προσφέρουμε στο φυσικοθεραπευτήριό μας. Με ατομική προσέγγιση και επαγγελματική φροντίδα, βελτιώστε τη λειτουργικότητα, την ευλυγισία και τη μυϊκή δύναμη του σώματός σας. Απολαύστε οφέλη όπως η αντοχή, η ευεξία και η ανακούφιση από πόνους, ενισχύοντας το σώμα σας για μια υγιή και ενεργητική ζωή.
Αντιμετώπισε το πρόβλημα με Ειδικές Τεχνικές Φυσικοθεραπείας και βάλε κίνηση, διόρθωσε την Στάση του Σώματος σου με εξατομικευμένο πρόγραμμα Άσκησης.

Επικοινία

  • info@physiopro.gr
  • +30 216 700 7294
  • 1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235
    104 45, Αθήνα

    2. Tatoi Club
Follow Us
© 2023 Physio Pro. All Rights Reserved. Powered by Stufftheblank

Επικοινωνήστε μαζί μας για όποια απορία ή απαιτούμενη διευρκίνιση σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Ενημερώστε μας για την προτιμόμενη ημερ/νία για το ραντεβού σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με την καλύτερη δυνατή λύση.