1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235, 10445, Αθήνα | 2. Tatoi Club

MOBILITY & CORE STABILITY

Home » MOTION » Ειδικά Προγράμματα » MOBILITY & CORE STABILITY

Η κίνηση του σώματος αποτελεί ζωτικής σημασίας πτυχή της υγείας και ευεξίας μας. Στο φυσικοθεραπευτήριό μας, προσφέρουμε εξειδικευμένα προγράμματα εκγύμνασης που επικεντρώνονται στη βελτίωση της κινητικότητας και της σταθερότητας του κορμού, προσφέροντας ολοκληρωμένη φυσικοθεραπευτική περίθαλψη. Ειδικά προγράμματα ενδυνάμωσης και εκγύμνασης αναπτύσσονται για να βοηθήσουν τους ασθενείς να αποκαταστήσουν τη φυσική τους κινητικότητα, να βελτιώσουν την ισορροπία και την ευλυγισία τους, και να ενισχύσουν τον πυρήνα τους.

Οι προπονήσεις μας επικεντρώνονται σε ασκήσεις που ενισχύουν τους μύες του σώματος, ιδίως τους μύες του κορμού, που παρέχουν στήριξη και σταθερότητα. Με τη χρήση διαφόρων εργαλείων και αξεσουάρ, όπως ελαστικά, μπάλες και δίσκους, προσαρμόζουμε τις ασκήσεις σύμφωνα με τις ατομικές ανάγκες κάθε ασθενούς. Αυτό μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε προγράμματα που ενισχύουν τον πυρήνα, βελτιώνουν την ισορροπία και αυξάνουν την ευελιξία.

Μέσα από αυτά τα προγράμματα, οι ασθενείς αναπτύσσουν σταδιακά τη δύναμη και την αντοχή τους, ενώ παράλληλα εκπαιδεύονται σε σωστή τεχνική και συνειδητοποίηση της κίνησης του σώματος. Η συμπερίληψη του πυρήνα στην εκπαίδευση επηρεάζει θετικά τη θέση και τη στήριξη του σώματος, καθώς και την αποτελεσματικότητα των κινήσεων.

Επιλέγοντας τα ειδικά προγράμματα εκγύμνασης και ενδυνάμωσης που προσφέρουμε, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να ενισχύσετε το σώμα σας, να αποκτήσετε μεγαλύτερη ευελιξία και ισορροπία, και να αναπτύξετε την απαιτούμενη σταθερότητα για να αντιμετωπίσετε καθημερινές δραστηριότητες και αθλητικές προκλήσεις με αυτοπεποίθηση και επιτυχία.

Αντιμετώπισε το πρόβλημα με Ειδικές Τεχνικές Φυσικοθεραπείας και βάλε κίνηση, διόρθωσε την Στάση του Σώματος σου με εξατομικευμένο πρόγραμμα Άσκησης.

Επικοινία

  • info@physiopro.gr
  • +30 216 700 7294
  • 1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235
    104 45, Αθήνα

    2. Tatoi Club
Follow Us
© 2023 Physio Pro. All Rights Reserved. Powered by Stufftheblank

Επικοινωνήστε μαζί μας για όποια απορία ή απαιτούμενη διευρκίνιση σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Ενημερώστε μας για την προτιμόμενη ημερ/νία για το ραντεβού σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με την καλύτερη δυνατή λύση.