1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235, 10445, Αθήνα | 2. Tatoi Club

SPEED & AGILITY

Στο φυσικοθεραπευτήριό μας, προσφέρουμε ειδικά προγράμματα άσκησης (performance exercise) που επικεντρώνονται στην ανάπτυξη της ταχύτητας και της ευκινησίας (speed & agility). Αυτά τα προγράμματα σχεδιάζονται ειδικά για αθλητές, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, οι οποίοι επιθυμούν να βελτιώσουν την απόδοσή τους σε αθλήματα που απαιτούν γρήγορη κίνηση, ευλυγισία και αντανακλαστικά.

Τα προγράμματα speed & agility αναπτύσσονται από έμπειρους φυσικοθεραπευτές και προπονητές, οι οποίοι κατανοούν τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου είδους αθλητικής δραστηριότητας. Τα προγράμματα αυτά συνδυάζουν διάφορες ασκήσεις και τεχνικές, όπως εκγύμναση ταχύτητας, αλλαγή κατεύθυνσης, αύξηση ευλυγισίας, εκγύμναση αντανακλαστικών κινήσεων και βελτίωση της συνολικής επίδοσης.

Οι αθλητές που συμμετέχουν σε αυτά τα προγράμματα αποκτούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, καθώς αναπτύσσουν την ταχύτητα τους, την αντανακλαστικότητα,την ευελιξία και τον συντονισμό του σώματος. Επιπλέον, βελτιώνουν την αθλητική τους απόδοση, μειώνουν τον τραυματισμό και αναπτύσσουν μια ισορροπημένη και ενεργητική φυσική κατάσταση.

Στο φυσικοθεραπευτήριό μας, δίνουμε έμφαση στην ατομική προσέγγιση και προσαρμόζουμε τα προγράμματα ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους του κάθε αθλητή. Οι εξειδικευμένοι μας επαγγελματίες θα σας καθοδηγήσουν και θα σας παράσχουν την υποστήριξη που χρειάζεστε για να επιτύχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση στον επιθυμητό αθλητικό σας τομέα.

Επιλέξτε τα προγράμματα speed & agility στο φυσικοθεραπευτήριό μας και αναβαθμίστε την αθλητική σας επίδοση, ενισχύστε το σώμα σας και απολαύστε την πλήρη έκφραση του δυναμικού σας.

Αντιμετώπισε το πρόβλημα με Ειδικές Τεχνικές Φυσικοθεραπείας και βάλε κίνηση, διόρθωσε την Στάση του Σώματος σου με εξατομικευμένο πρόγραμμα Άσκησης.

Επικοινία

  • info@physiopro.gr
  • +30 216 700 7294
  • 1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235
    104 45, Αθήνα

    2. Tatoi Club
Follow Us
© 2023 Physio Pro. All Rights Reserved. Powered by Stufftheblank

Επικοινωνήστε μαζί μας για όποια απορία ή απαιτούμενη διευρκίνιση σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Ενημερώστε μας για την προτιμόμενη ημερ/νία για το ραντεβού σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με την καλύτερη δυνατή λύση.