1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235, 10445, Αθήνα | 2. Tatoi Club

Clinical Pilates

Home » MOTION » Clinical Pilates

Στο πλαίσιο του Clinical Pilates, η χρήση του reformer αποτελεί σημαντικό στοιχείο. Το reformer είναι ένα εξειδικευμένο μηχάνημα Pilates που χρησιμοποιείται για την εκτέλεση των ασκήσεων. Η συνδυασμένη χρήση του reformer με το Clinical Pilates προσφέρει μια ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη προσέγγιση για τη βελτίωση της σωματικής κατάστασης και την αντιμετώπιση προβλημάτων.

Οι ασκήσεις που εκτελούνται στο reformer βοηθούν στη βελτίωση της στάσης του σώματος, την ενδυνάμωση των μυών και την αύξηση της ευλυγισίας. Η χρήση του reformer επιτρέπει επίσης την ρύθμιση της αντίστασης, προσφέροντας ένα εξατομικευμένο επίπεδο δυσκολίας σε κάθε ασκούμενο. Με τη συστηματική πρακτική των ασκήσεων στο reformer, οι ασκούμενοι βελτιώνουν την ισορροπία, τη σταθερότητα και τη συνολική λειτουργία του σώματος.

Συνολικά, η συνδυασμένη χρήση του reformer με το Clinical Pilates επιτρέπει στους ασκούμενους να απολαύσουν τα οφέλη μιας ασφαλούς και αποτελεσματικής προπόνησης, ενώπαράλληλα αναπτύσσεται η σταθερότητα, η ευλυγισία και η δύναμη του σώματος.

Αντιμετώπισε το πρόβλημα με Ειδικές Τεχνικές Φυσικοθεραπείας και βάλε κίνηση, διόρθωσε την Στάση του Σώματος σου με εξατομικευμένο πρόγραμμα Άσκησης.

Επικοινία

  • info@physiopro.gr
  • +30 216 700 7294
  • 1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235
    104 45, Αθήνα

    2. Tatoi Club
Follow Us
© 2023 Physio Pro. All Rights Reserved. Powered by Stufftheblank

Επικοινωνήστε μαζί μας για όποια απορία ή απαιτούμενη διευρκίνιση σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Ενημερώστε μας για την προτιμόμενη ημερ/νία για το ραντεβού σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με την καλύτερη δυνατή λύση.