1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235, 10445, Αθήνα | 2. Tatoi Club

Mat Pilates & Props

Home » MOTION » Mat Pilates & Props

Το Mat Pilates με χρήση props αποτελεί μια εξειδικευμένη μέθοδο Pilates που βασίζεται στην κατανόηση και συνειδητοποίηση της κίνησης του σώματος, έχοντας ως κύριο στόχο τη βελτίωση της συμμετρίας και την ενδυνάμωση του κορμού. Μέσω ενός προσεκτικά σχεδιασμένου προγράμματος, το Mat Pilates με props εστιάζει στην εκπαίδευση της σωστής θέσης και σύνδεσης του κεφαλιού, του θώρακα, της λεκάνης και των άκρων.

Η βασική ιδέα πίσω από το Mat Pilates με props είναι η ανάπτυξη ελέγχου της αναπνοής και η ενίσχυση των εντός βάθους σταθεροποιούν μυών. Αυτό έχει θεραπευτικό αποτέλεσμα, βοηθά στην αντιμετώπιση προβλημάτων και βελτιώνει τη λειτουργικότητα του σώματος.

Με τον συνδυασμό διαφορετικών ασκήσεων, το Mat Pilates με props εξασκεί και ενδυναμώνει όλο το σώμα, προσφέροντας μυϊκή ενδυνάμωση και ευλυγισία. Επιπλέον, βελτιώνει τη λειτουργική μυϊκή δύναμη, επιτρέποντας στον οργανισμό να εκτελεί κινήσεις σε όλο το εύρος τους. Μέσω της σωστής στάσης σώματος και ευθυγράμμισης, το Mat Pilates με props συμβάλλει επίσης στη βελτίωση της ισορροπίας και του συντονισμού.

Εντέλει, η εκγύμναση με Mat Pilates και χρήση props ενισχύει την επίγνωση του σώματος και της κίνησης, επιτρέποντας στους εξασκούμενους να ανακαλύψουν και να κατανοήσουν καλύτερα τις δυνατότητες και τα όριά τους. Αυτή η επίγνωση μεταφέρεται και εφαρμόζεται σε καθημερινές κινήσεις και δραστηριότητες, προσφέροντας μια βελτιωμένη ποιότητα ζωής.

Αντιμετώπισε το πρόβλημα με Ειδικές Τεχνικές Φυσικοθεραπείας και βάλε κίνηση, διόρθωσε την Στάση του Σώματος σου με εξατομικευμένο πρόγραμμα Άσκησης.

Επικοινία

  • info@physiopro.gr
  • +30 216 700 7294
  • 1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235
    104 45, Αθήνα

    2. Tatoi Club
Follow Us
© 2023 Physio Pro. All Rights Reserved. Powered by Stufftheblank

Επικοινωνήστε μαζί μας για όποια απορία ή απαιτούμενη διευρκίνιση σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Ενημερώστε μας για την προτιμόμενη ημερ/νία για το ραντεβού σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με την καλύτερη δυνατή λύση.