1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235, 10445, Αθήνα | 2. Tatoi Club

Πελματογραφημα/  Κατασκευή Ορθωτικών Πελμάτων

Home » POSTURE » Πελματογραφημα/  Κατασκευή Ορθωτικών Πελμάτων

Οι χιλιάδες αισθητήρες του πελματογράφου αναλύουν τη βάδιση και καταγράφουν την πίεση που ασκείται στο πέλμα κατά τη διάρκεια της κίνησης. Αυτή η τεχνολογία παρέχει σημαντικές πληροφορίες για τις ανατομικές παραλλαγές και τις παθήσεις των κάτω άκρων, βοηθώντας τους φυσιοθεραπευτές να κατανοήσουν καλύτερα τα προβλήματα των ασθενών.

Το πελματογράφημα παρέχει πληροφορίες για τις φορτίσεις που δέχεται το πέλμα κατά την περίοδο της βάδισης, καθώς και για τη διάρκεια αυτών των φορτίων. Επιπλέον, μπορεί να αναλύσει την ισορροπία του ασθενούς σε σχέση με το κέντρο βάρους του σώματός του, τη βάδιση σε διάφορες φάσεις στήριξης και αιώρησης, καθώς και τη φόρτιση της ποδικής καμάρας. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να βοηθήσουν στη διάγνωση παθήσεων που αφορούν το πέλμα και άλλες που προέρχονται από την οσφυϊκή περιοχή.

Με βάση τα αποτελέσματα του πελματογραφήματος και την αξιολόγηση του φυσιοθεραπευτή, μπορεί να γίνει η κατασκευή εξατομικευμένων ορθωτικών πελμάτων. Αυτά τα πέλματα προσαρμόζονται εσωτερικά στα παπούτσια και συμβάλλουν στην πρόληψη και θεραπεία προβλημάτων που σχετίζονται με την κίνηση. Η εξατομίκευση των ορθοτικών πελμάτων βασίζεται στις ανάγκες και τις ατομικές ιδιαιτερότητες του κάθε ασθενούς, προσφέροντας ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την αντιμετώπιση των μυοσκελετικών προβλημάτων.

Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μας για πελματογράφημα και κατασκευή ορθωτικών πελμάτων και εμπιστευθείτε τους ειδικούς μας για τη βελτίωση της στάσης σώματος και την αντιμετώπιση των προβλημάτων κινητικότητας που αντιμετωπίζετε. Στο φυσικοθεραπευτήριό μας, δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξειδικευμένη περίθαλψη που θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τη φυσική σας κίνηση και να απολαμβάνετε μια υγιή, ανεξάρτητη ζωή.

Αντιμετώπισε το πρόβλημα με Ειδικές Τεχνικές Φυσικοθεραπείας και βάλε κίνηση, διόρθωσε την Στάση του Σώματος σου με εξατομικευμένο πρόγραμμα Άσκησης.

Επικοινία

  • info@physiopro.gr
  • +30 216 700 7294
  • 1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235
    104 45, Αθήνα

    2. Tatoi Club
Follow Us
© 2023 Physio Pro. All Rights Reserved. Powered by Stufftheblank

Επικοινωνήστε μαζί μας για όποια απορία ή απαιτούμενη διευρκίνιση σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Ενημερώστε μας για την προτιμόμενη ημερ/νία για το ραντεβού σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με την καλύτερη δυνατή λύση.