1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235, 10445, Αθήνα | 2. Tatoi Club

Φυσικοθεραπευτική Αξιολόγηση

Home » POSTURE » Φυσικοθεραπευτική Αξιολόγηση

Η φυσικοθεραπευτική αξιολόγηση είναι ένα σημαντικό βήμα πριν από την έναρξη οποιασδήποτε θεραπευτικής παρέμβασης. Μέσω αυτής της διαδικασίας, συλλέγονται συστηματικά όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τα υποκειμενικά συμπτώματα του ασθενούς, πραγματοποιείται μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη συλλογή του ιστορικού του, πραγματοποιούνται φυσικές εξετάσεις με τη χρήση διάφορων κλινικών τεστ και μελετάται η κατάσταση του ασθενούς με βάση την κλινική σκέψη.

Ο σκοπός αυτής της αξιολόγησης είναι να διαμορφωθεί μια εξατομικευμένη θεραπευτική παρέμβαση που θα προσαρμόζεται ακριβώς στις ανάγκες του κάθε ασθενούς. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της χρήσης εξειδικευμένου και σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, καθώς και μέσω της εφαρμογής ειδικών τεχνικών.

Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης, ο φυσικοθεραπευτής θα εξετάσει προσεκτικά τη στάση του σώματος του ασθενούς. Θα παρατηρήσει την ορθοστασία, την καμπυλότητα της σπονδυλικής στήλης, την κατανομή του βάρους και τη γενική στάση των αρθρώσεων. Αυτή η παρατήρηση παίζει ένα καθοριστικό ρόλο στον καθορισμό των προβλημάτων και των ανισορροπιών που μπορεί να επηρεάζουν τη σωστή λειτουργία του σώματος.

Στη συνέχεια, με βάση τα ευρήματα της αξιολόγησης, θα αναπτυχθεί ένα ατομικό πρόγραμμα θεραπείας που θα περιλαμβάνει ασκήσεις, κινητικές τεχνικές και άλλες μεθόδους που θα βοηθήσουν στην αποκατάσταση και ενίσχυση του μυοσκελετικού συστήματος. Οι φυσικοθεραπευτές μας θα είναι εκεί για να σας καθοδηγήσουν και να σας υποστηρίξουν καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας σας, προσαρμόζοντας το πρόγραμμα ανάλογα με την πρόοδο και τις ανάγκες σας.

Αποκτήστε μια ολοκληρωμένη και ατομική προσέγγιση για την αντιμετώπιση των μυοσκελετικών προβλημάτων σας μέσω της φυσικοθεραπευτικής αξιολόγησης. Επισκεφτείτε το φυσικοθεραπευτήριό μας και αφήστε τους ειδικούς μας να σας βοηθήσουν να αποκαταστήσετε τη φυσική σας λειτουργία, να μειώσετε τον πόνο και να βελτιώσετε την καθημερινή σας ποιότητα ζωής.

Αντιμετώπισε το πρόβλημα με Ειδικές Τεχνικές Φυσικοθεραπείας και βάλε κίνηση, διόρθωσε την Στάση του Σώματος σου με εξατομικευμένο πρόγραμμα Άσκησης.

Επικοινία

  • info@physiopro.gr
  • +30 216 700 7294
  • 1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235
    104 45, Αθήνα

    2. Tatoi Club
Follow Us
© 2023 Physio Pro. All Rights Reserved. Powered by Stufftheblank

Επικοινωνήστε μαζί μας για όποια απορία ή απαιτούμενη διευρκίνιση σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Ενημερώστε μας για την προτιμόμενη ημερ/νία για το ραντεβού σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με την καλύτερη δυνατή λύση.