1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235, 10445, Αθήνα | 2. Tatoi Club

RECOVERY

Home » RECOVERY

ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η αποκατάσταση του σώματος σας είναι αναμφίβολα ένας σημαντικός παράγοντας για την αντιμετώπιση των τραυματισμών και την πρόληψη των μελλοντικών επανεμφανίσεών τους. Στο εργαστήριο μας, προσφέρουμε τις υπηρεσίες Recovery με σκοπό να σας προσφέρουμε το αίσθημα της ευεξίας και της χαλάρωσης, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνετε την απόδοσή σας τόσο στην καθημερινή σας ζωή, όσο και στην άθληση.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν μια ποικιλία από τεχνικές και προγράμματα αποκατάστασης, προσαρμοσμένα στις ατομικές σας ανάγκες. Είτε αντιμετωπίζετε έναν αθλητικό τραυματισμό, είτε απλώς επιθυμείτε να ανακτήσετε την ευελιξία και την ισορροπία του σώματός σας, οι ειδικοί μας θα σας καθοδηγήσουν και θα επιμεληθούν την αποτελεσματική αποκατάστασή σας.

Μέσω των συνεδριών Recovery, θα επωφεληθείτε από μασάζ, εκτεταμένη θεραπεία μυών και αρθρώσεων, καθώς και άλλες αναζωογονητικές τεχνικές. Αυτέ

ς οι υπηρεσίες θα βοηθήσουν στην ανακούφιση των πόνων, τη μείωση της φλεγμονής και την αποκατάσταση του ιστού του σώματός σας, ενισχύοντας την κινητικότητα και τη λειτουργία των μυών και των αρθρώσεων σας.

Στο εργαστήριό μας, δίνουμε έμφαση στην ατομική προσέγγιση και τη συνεργασία με εσάς για να αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες σας. Οι εξειδικευμένοι μας επαγγελματίες θα δημιουργήσουν ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα αποκατάστασης που θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε το σώμα σας και να απολαύσετε μια υγιή, λειτουργική ζωή.

Ανεξάρτητα από το επίπεδο δραστηριότητας σας, οι υπηρεσίες Recovery μας θα σας παρέχουν την υποστήριξη που χρειάζεστε για να ανακάμψετε από τραυματισμούς, να αποφύγετε τους μελλοντικούς κινδύνους και να επιτύχετε την καλύτερη λειτουργία και ευεξία του σώματός σας.

Θεραπευτικό Μασάζ

Ανακαλύψτε τον κόσμο του θεραπευτικού μασάζ στο εργαστήριο φυσικοθεραπείας και ανάπτυξης μας. Με εξειδικευμένους θεραπευτές και εξατομικευμένες θεραπείες, προσφέρουμε ολοκληρωμένη αναζωογόνηση και χαλάρωση. Ανακουφίστε το στρες, βελτιώστε την κυκλοφορία, και ανακτήστε την ισορροπία και την ευελιξία του σώματός σας με εξειδικευμένες τεχνικές. Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα ραντεβού και ζήστε μια εμπειρία θεραπευτικού μασάζ που θα ενισχύσει την ευεξία και την ισορροπία σας.

Αθλητικό Μασάζ

Το αθλητικό μασάζ στο εργαστήριο φυσικοθεραπείας και ανάπτυξης προσφέρει μια αποτελεσματική μέθοδο ανακούφισης και αποκατάστασης για αθλητές και ενεργούς ανθρώπους. Με εξειδικευμένες τεχνικές και χειρισμούς, το αθλητικό μασάζ ανακουφίζει τους μυϊκούς πόνους, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και αποκαθιστά την ευελιξία και την κίνηση. Επιπλέον, βοηθά στη μείωση του χρόνου αποθεραπείας μετά από τραυματισμούς και προλαμβάνει την επανεμφάνισή τους.
Αντιμετώπισε το πρόβλημα με Ειδικές Τεχνικές Φυσικοθεραπείας και βάλε κίνηση, διόρθωσε την Στάση του Σώματος σου με εξατομικευμένο πρόγραμμα Άσκησης.

Επικοινία

  • info@physiopro.gr
  • +30 216 700 7294
  • 1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235
    104 45, Αθήνα

    2. Tatoi Club
Follow Us
© 2023 Physio Pro. All Rights Reserved. Powered by Stufftheblank

Επικοινωνήστε μαζί μας για όποια απορία ή απαιτούμενη διευρκίνιση σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Ενημερώστε μας για την προτιμόμενη ημερ/νία για το ραντεβού σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με την καλύτερη δυνατή λύση.