1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235, 10445, Αθήνα | 2. Tatoi Club

Αθλητικό Μασάζ

Home » RECOVERY » Αθλητικό Μασάζ

Αθλητικό Μασάζ: Αναζωογόνηση και Αποκατάσταση στο Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας και Ανάπτυξης

Το αθλητικό μασάζ αποτελεί μια ιδιαίτερα αποτελεσματική μέθοδο αποκατάστασης και αναζωογόνησης του σώματος και αποτελεί μέρος των υπηρεσιών που παρέχονται στο εργαστήριο φυσικοθεραπείας και ανάπτυξης. Σχεδιασμένο ειδικά για αθλητές και ενεργούς ανθρώπους, το αθλητικό μασάζ στοχεύει στην ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους και την αποκατάσταση των τραυματισμένων ιστών.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας αθλητικού μασάζ, ο εξειδικευμένος θεραπευτής θα χρησιμοποιήσει διάφορες τεχνικές όπως απαλές πιέσεις, ξύλινα εργαλεία, ισορροπίες, και τραβήγματα, προκειμένου να ανακουφίσει την ένταση και τον πόνο, να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και να απελευθερώσει την τάση των μυών. Αυτό θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την ευελιξία, την κίνηση και την απόδοσή σας.

Επιπλέον, το αθλητικό μασάζ συμβάλλει στη μείωση του χρόνου αποθεραπείας μετά από τραυματισμούς και προλαμβάνει την επανεμφάνισή τους. Μέσω της επίτευξης ισορροπίας μεταξύ των μυών και των ιστών, το αθλητικό μασάζ προάγει την ανάκτηση και βοηθά στην πρόληψη μελλοντικών τραυματισμών.

Αποκτήστε το πλεονέκτημα που χρειάζεστε για την αποκατάσταση και αναζωογόνηση του σώματός σας με το αθλητικό μασάζ. Οι έμπειροι θεραπευτές μας θα δημιουργήσουν ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα που θα προσαρμοστεί στις ανάγκες και τους στόχους σας. Ανακαλύψτε τα οφέλη του αθλητικού μασάζ και επανέλθετε στην καλύτερη φυσική σας κατάσταση.

Αντιμετώπισε το πρόβλημα με Ειδικές Τεχνικές Φυσικοθεραπείας και βάλε κίνηση, διόρθωσε την Στάση του Σώματος σου με εξατομικευμένο πρόγραμμα Άσκησης.

Επικοινία

  • info@physiopro.gr
  • +30 216 700 7294
  • 1. Τζιβανοπούλου 1-3 & Λιοσίων 235
    104 45, Αθήνα

    2. Tatoi Club
Follow Us
© 2023 Physio Pro. All Rights Reserved. Powered by Stufftheblank

Επικοινωνήστε μαζί μας για όποια απορία ή απαιτούμενη διευρκίνιση σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Ενημερώστε μας για την προτιμόμενη ημερ/νία για το ραντεβού σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με την καλύτερη δυνατή λύση.